De Fok! Twee jaar Barbecue

Chris (MrBig)
Zoals bij sommige al bekend is bestaat Fok! 2 jaar en dit heugelijke feit willen we natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Een aantal Fok!kers hebben dus dan ook het idee opgevat om op 1 september na alle vakantie-perikelen een gezellig en groot feest te houden. Op deze manier kunnen alle Fok!kers die zowel op de Frontpage als het Forum actief zijn bij elkaar komen om op die manier 2 jaar Fok! te vieren. Dit alles zal plaats vinden op een camping in Utrecht (Utrecht) waar het hele feest draait om een grote barbecue. Voor deze dag vragen we een eigen bijdrage van FL 25,-. Het feest duurt tot in de kleine uurtjes en is eigenlijk pas afgelopen als de laatste mensen weg zijn.

Voor de mensen die van ver moeten komen of tijdens het feest meer alcohol dan wettelijk toegestaan is willen nuttigen is er een oplossing bedacht. Iedereen die namelijk wil blijven kan zijn tent meenemen en opzetten op het camping-terrein. Een eventuele tent delen (op wat voor manier dan ook ) met iemand anders moet uiteraard zelf geregeld en goed afgesproken worden. Het gras kan namelijk vochtig zijn in de vroege ochtend. In de ochtend wordt er dan ook een eenvoudig ontbijt geregeld voor deze personen zodat we niet in de loop van de middag met allemaal rammelende magen huiswaarts keren.

De kosten van een overnachting bedragen per persoon FL 3,- en samen met een eventueel ontbijt komt dit neer op FL 8,- per persoon. Deze prijs is dus niet bij de eigen bijdrage inbegrepen. Alle personen die zich inschrijven krijgen verdere details via e-mail aangeleverd, waarin onder meer nog de aanvangstijden, hoe de betaling geregeld wordt en een routebeschrijving ter sprake zal komen.

Kort samengevat komt het voorlopig op het onderstaande neer:

Locatie: Utrecht
Datum: 1 september 2001
Kosten: FL 25,- voor de barbecue, FL 8,- voor de overnachting + ontbijt

Je kan je tot uiterlijk tot en met vrijdag 10 augustus 2001 inschrijven door een mailtje te sturen naar meeting@fokzine.net. De personen die zich al in het oude topic in General Chat hebben ingeschreven hoeven zich niet opnieuw in te schrijven. Voor eventuele vragen kun je altijd terecht bij de FOK! 2 jaar-commissie bestaande uit:

Yvonne : Yvonne Heslinga
Morpheus : Djurre van Kouwen
Just Me : Corine Brekelmans
Witchfynder : Daniël Axén
Iteejer : Johan Heslinga

Groetjes en hopelijk tot ziens op 1 september,

De Fok! 2 jaar-commisie
meeting@fokzine.net

Voor vragen, onderling afspreken of eventuele voorpret: Vragen over 'De Fok! Twee Jaar Barbecue