Win een FilmBox-prijzenpakket voor Halloween!

Over een kleine twee weken is het alweer Halloween; de tijd van het jaar om het een beetje griezelig te maken. Dat kan natuurlijk het allerbeste met een lekkere horrorfilm. Samen met tv-zender FilmBox kan FOK! je deze Halloween een gezellig, warm en misschien ook wel bloederig horrorweekend aanbieden.

Op zondag 30 en maandag 31 oktober staat de programmering van FilmBox vanaf half negen 's avonds in het teken van horror. Zo kun je op zondag kijken naar The Dark and The Wicked, waarin een rouwproces op een afgelegen locatie wordt overschaduwd door een grote nachtmerrie, gevolgd door The Wretched,over een tiener die ontdekt dat zijn buurvrouw een mensenetend monster is.

Op maandag, Halloween dus, wordt vervolgens The Stylist uitgezonden, waarin een kapster en styliste blijkt in de avonduren wat verder te gaan dan alleen mensen aan de buitenkant fatsoeneren. Die film wordt gevolgd door The Lockdown Hauntings, over een gruwelijke seriemoordenaar.

FilmBox houdt sowieso wel van horror; elke vrijdagavond kun je naar Friday Horror Night kijken. Achtereenvolgend zijn vanaf half negen ‘s avonds drie doodenge films te zien die horrorliefhebbers tot diep in de nacht wakker houden.

De zender is te vinden in het basispakket van tien verschillende tv-providers, waaronder Nederlands grootste tv-aanbieder Ziggo. Om de kijker een ontspannen entertainmentervaring te bieden zendt FilmBox geen storende reclames uit tijdens de films.

Om je Halloween-avondje dit jaar een beetje aan te kleden geeft FOK! namens FilmBox een paar snackboxen en een FilmBox-hoodie weg. Dit pakketje hebben we beschikbaar voor drie winnaars. Wil je meedoen? Beantwoord dan de vraag: Waar komt het feest Halloween vandaan?

FilmBox-prijzenpakket

(Meedoen kan t/m zondag 23 oktober.)