Divers politienieuws van eerste kerstdag 2021

- Bij een steekincident op de Huzarenplaats in Venlo is rond 12.30 uur een man lichtgewond geraakt. De dader ging er vervolgens te voet vandoor. Het slachtoffer is richting het ziekenhuis vervoerd en krijgt daar de nodige medische zorg.

- Vrijdagmiddag 3 december vond er een woningoverval plaats aan de Elbereveldstraat in Kerkrade. Even voor half zes die middag wordt er bij de betreffende woning aangebeld. Wanneer de bewoner de deur opent, dringen er drie mannen binnen. In het daarop opgestarte onderzoek zijn nog geen aanhoudingen verricht.

- De politie zoekt getuigen van een autobrand aan De Wieken in Oudorp. Rond 01.45 uur stond daar een auto in de brand.

- Een 56-jarige man uit Oudkarspel is vrijdagavond overleden na een brand op een boot in Koog aan de Zaan. Rond 20.20 uur ontstond er brand door onbekende oorzaak.

- Een bewoonster van een woning aan de Groenstraat werd vrijdagnacht 25 december door een nog onbekende man in haar woning overvallen. Hij bedreigde haar met een steekwapen en doorzocht vervolgens haar woning.

- Bij een woning aan de Stuifduin vond zaterdag 25 december 2021 een steekincident plaats. De bewoner raakte ernstig gewond en overleed. Twee verdachten, een 34-jarige man uit Rotterdam en een 33-jarige man uit Eindhoven, zijn aangehouden. De verdachten en het slachtoffer kenden elkaar.