Maak kans op een Ghostbusters-prijzenpakket

Wanneer de alleenstaande moeder Callie en haar twee kinderen Phoebe, gespeeld door McKenna Grace en Trevor, gespeeld door Finn Wolffhard, naar een klein dorpje in Oklahoma verhuizen, ontdekken ze al snel dat ze een connectie hebben met de originele Ghostbusters en de geheime erfenis van hun grootvader. In dit kleine dorpje zijn al jaren heftige aardbevingen aan de gang waarvan niemand de oorsprong lijkt te kunnen duiden. Lukt het Phoebe om met de hulp van wat oude Ghostbusters-technologie en Trevor's scheikundeleraar, een rol van Paul Rudd, het mysterie op te lossen en voor eens en altijd een einde te maken aan de legende die dit dorpje al tientallen jaren in bedwang houdt?

We mogen in samenwerking met Universal Pictures 3 prijzenpakketten weggeven met daarin 2 vrijkaarten inclusief goodiepakket bestaande uit gymtas, waterfles, sleutelhanger en telefoonring.

Je kunt kans maken door het goede antwoord op de volgende vraag te geven:

Wie van deze drie Ghosbusters-acteurs is helaas al overleden?

- Bill Murray

- Ernie Hudson

- Harold Ramis

Geef je antwoord hier door voor 1 december. Ghostbusters: Afterlife draait vanaf nu in de bioscoop. Lees hier ook onze review en kijk naar een interview met regisseur Jason Reitman.