Win een duurzame Trust laptoptas

Trust heeft bekendgemaakt dat zij gestart zijn met het duurzame initiatief Clevergreen. Om consumenten de gelegenheid te bieden meer duurzame keuzes te maken, introduceert Trust een eco-beoordelingssysteem voor hun verpakkingen en producten. Een beoordeling wordt bijvoorbeeld gebaseerd op het gebruik van FSC gecertificeerd karton of geoptimaliseerde verpakking vrij van plastic, schuim, PVC en polystyreen. De hoogste beoordeling is van toepassing wanneer de verpakking het meest milieuvriendelijk is en het product zelf gemaakt is van gerecyclede materialen.

Trust heeft de eerste van vele aankomende producten al uitgebracht: de Atlanta Laptop Bag ECO voor 15,6" laptops. Een handige en milieuvriendelijke tas gemaakt van gerecyclede materialen. Accessoires en persoonlijke eigendommen worden opgeborgen in de extra vakken van de tas terwijl je pendelt tussen je huis en het kantoor of school.

We mogen een Atlanta laptop bag eco weggeven onder onze bezoekers. Het enige dat je daarvoor moet doen is antwoord geven op de volgende vraag: uit welk gerecycled materiaal is deze tas gemaakt? Laat je antwoord vóór 19 juli weten via deze pagina. De prijswinnaar wordt op de site bekendgemaakt en krijgt ook persoonlijk bericht.