FOK! organiseert het IK Traplopen!

Vrijwel de hele sport ligt op z'n gat door de coronacrisis. Maar niet op FOK! Om onze users fit en in beweging te houden organiseren we het Internet Kampioenschap traplopen! Hoe werkt het? Jullie krijgen ongeveer drie weken de tijd om te trainen met het zo snel mogelijk op- en aflopen van de trap in jullie woning. De enige voorwaarde is dat je trap uit circa 13 treden bestaat, zodat de concurrentie zo eerlijk mogelijk is. Ook is het de bedoeling dat je geen treden overslaat: elke trede moet aangeraakt worden!

Op Koningsdag, om klokslag 12:00 uur gaat het kampioenschap van start. Hoe je meedoet? Heel eenvoudig: vanaf 12:00 uur begin je met het maken van een selfie-video of je laat je je filmen door een huisgenoot. Degene die de snelste tijd neerzet na 42 keer de trap op en af lopen (21 keer omhoog en 21 keer omlaag) en de video instuurt naar corona@fok.nl wint! Het inzenden van video's is mogelijk tot 18:00 uur 's avonds. De video's van de winnende deelnemers zullen worden gepubliceerd op FOK!, dus als je onherkenbaar mee wil doen zorg dan voor goede gezichtsbedekking! 

Voor de nummer 1 is er een PIMP jaarabonnement beschikbaar, de nummer 2 krijgt een  halfjaar abonnement FULL , de nummer drie krijgt een plus abonnement van een halfjaar en last but not least: voor de grootste verliezer stellen we een basic abonnement van een halfjaar beschikbaar! 

Update 10-04 18:08 uur
Wij van de redactie vragen ons af of je hard aan het trainen bent? 

FOK! organiseert het IK Traplopen!  (Foto: FOK!)
FOK! organiseert het IK Traplopen! (Foto: FOK!)