Nieuw: De Daily FOK! Corona

Inmiddels zitten we al een paar weken thuis, krijgen de kinderen zo goed en zo kwaad als het gaat les van hun ouders, slaat de verveling toe en zijn er vele vragen rondom de coronacrisis. De FOK!crew is het thuiswerken gewend, we doen al twintig jaar niet anders. Wij hebben achter de schermen dan ook niet stilgezeten en hebben, voor zolang het duurt, een nieuwe rubriek bedacht. 

We willen elke dag een corona-update plaatsen met leuke foto's, vragen, tips, recepten en ga zo maar door, vanuit de users, jullie dus. Voor deze dagelijkse corona-update willen we weten wat jij doet om de 'intelligente lockdown' een beetje fatsoenlijk door te komen? Of welke leuke buurtinitiatieven er bij jou in de buurt zijn? En wat staat er tijdens de crisis op tafel? Wat zijn nou de beste film- en boekentips in deze tijd?  Wat is de beste app om je kind mee te vermaken? Ook willen we proberen om vragen die jullie hebben over de maatregelen en het virus te beantwoorden. 

Stuur je foto's, tips&tricks, foto's, nieuws, tips en vragen naar het mailadres corona@fok.nl dan komen wij binnenkort met de eerste Daily FOK! Corona bij je terug! 

Mail naar corona@fok.nl!  (Foto: FOK!)
Mail naar corona@fok.nl! (Foto: FOK!)