Win kaarten voor de premiŤre van A Quiet Place Part II

Update: zoals de meesten wel gemerkt zullen hebben is het publieke leven dankzij het coronavirus sterk verstoord; omdat evenementen worden geanuleerd en filmreleases worden uitgesteld gaat logischerwijs deze première, en dus de winactie, niet door. We bewaren de inzendingen, waaruit we vandaag (vrijdag 13 maart) eigenlijk twee winnaars zouden kiezen, en zullen de actie nieuw leven in blazen als er een nieuwe datum bekend is.

Origineel bericht:

Na het succesvolle A Quiet Place uit 2018, waarin een familie na een monsterinvasie hun leven moest voorzetten zonder enig geluid te maken, komt op 19 maart het vervolg uit, opnieuw geregisseerd door John Krasinski en met rollen voor Emily Blunt,  Millicent Simmonds, Noah Jupe, Cillian Murphy en Djimon Hounsou. Een paar dagen eerder, op dinsdag 17 maart, is de officiële Nederlandse première in Amsterdam, en FOK! mag daar 2x2 kaarten voor weggeven.

A Quiet Place part 2 winactie

In A Quiet Place Part II heeft de familie Abbott hun huis verlaten en moeten zij de gevaren van de buitenwereld onder ogen komen. Het gevecht om te overleven moeten zij in stilte vervolgen nadat ze gedwongen worden zich op onbekend terrein te wagen. Ze komen er al snel achter dat de monsters die op geluid afkomen niet de enige dreigingen zijn die zich schuilhouden voorbij het zandpad.

De première vindt plaats op dinsdag 17 maart, om 19.00 uur (inloop vanaf 18.15) in de IMAX-zaal van Pathé Arena in Amsterdam. De dress code is 'silent survival'. Wil je erbij zijn? Check snel de prijsvraag; als je wint mag je een gast meenemen. Let er wel op dat de film voor 16 jaar en ouder is. Meedoen kan t/m donderdag de 12e; op vrijdag trekken we de winnaars.

Okay, leuk, ik doe mee!