Win Batman Arkham Collection

Om het 80-jarig bestaan van Batman te vieren, is er een nieuwe editie gemaakt van de Batman Arkham-trilogie van Rocksteady. En wij mogen deze twee keer vergeven: 1x voor PlayStation 4, 1x voor Xbox One.

De Batman Arkham Collection geeft je de definitieve versies van Rocksteady's Arkham Trilogy-spellen, waaronder alle na de lancering uitgebrachte content. In de bundel zijn Batman: Arkham Asylum en Batman: Arkham City op disc te vinden, met volledig geremasterde en vernieuwde beelden. De finale van de trilogie vecht je uit in Batman: Arkham Knight, die als downloadcode inbegrepen is. Als Batman gebruik je een groot scala aan gadgets en skills om het op te nemen tegen de gevaarlijkste schurken in Gotham en uiteindelijk de ultieme bedreiging het hoofd te bieden van de stad die Batman gezworen heeft te beschermen.

Wil je kans maken op de Xbox One of PlayStation 4-versie van de game, beantwoord dan de volgende vraag: in welk jaar kwam Batman Arkham Asylum oorspronkelijk uit? Stuur je antwoord voor 7 oktober via de prijsvraagpagina op.

Batman Arkham Collection - Xbox One (Foto: Warner Bros. Interactive) Batman Arkham Collection - PS4 (Foto: Warner Bros. Interactive)