Win vrijkaarten en shotglazen van Long Shot

De nieuwe comedy Long Shot, met Charlize Theron en Seth Rogen, krijgt internationaal al goede kritieken en vanaf vandaag draait de film ook in de Nederlandse bioscopen. FOK! mag vrijkaarten weggeven voor de film en we doen er ook een setje (long) shotglazen bij!

Charlotte Field (Theron) is een van de meest invloedrijke vrouwen ter wereld. Ze is een slimme, verfijnde en succesvolle diplomaat met talent voor ... nou ja, eigenlijk alles. Fred Flarsky (Rogen) is een vrijgevochten journalist met talent voor problemen. De twee hebben absoluut niets gemeen, behalve dat zij vroeger zijn babysitter en eerste crush was. Als de twee elkaar na jaren onverwacht weer tegenkomen is Charlotte gecharmeerd van Fred’s zelfspot en de herinneringen aan haar jeugdige idealisme. Terwijl Charlotte zich voorbereidt op haar kandidatuur voor het presidentschap neemt ze, tot ontsteltenis van haar vertrouwde adviseurs, Fred impulsief in dienst als haar speechwriter. Hun onmiskenbare chemie leidt tot een affaire terwijl ze in allerlei gevaarlijke, hilarische en bizarre situaties verzeild raken. Maar de zorgeloze loslippigheid van Fred, uit het verleden en het heden, zouden haar kandidatuur kunnen doen stranden voordat de campagne goed en wel begonnen is ...

Vier FOK!kers, en hun +1, mogen we blij maken met vrijkaarten voor de film. Je krijgt bovendien dit leuke setje shotglazen om de pret van de film nog even passend na te beleven.

Shotglazen prijsvraag Long Shot

Update: de winnaars zijn bekend! Gefeliciteerd aan Brinxter, DeltaBlast, aKboR en t-980474. Jullie krijgen de prijzen zo snel mogelijk thuisgestuurd.