Vanavond livechat met politieke partij Volt

In het kader van de Europese verkiezingen op 23 mei aanstaande, hebben we alle deelnemende politieke partijen gevraagd om een livechat aan te gaan met jullie. Volt is de eerste partij die deze uitdaging aangaat.

Tijdens deze livechat met Volt kunnen we deze partij, die voor het eerst mee doet aan de Europese Parlementsverkiezingen, beter leren kennen. Het lijkt een partij anders dan alle anderen. VOLT is een pan-Europese partij, ze doen mee aan de verkiezingen in meerdere lidstaten van de Unie. Het is een progressieve partij die streeft naar een federaal Europa. Meer informatie over hun standpunten vind je hier.

Op donderdag 9 mei van 19:30 tot 21.00 krijgt FOK! de kans twee kandidaat-europarlementariërs van deze partij te onderwerpen aan een vragenvuur. Dat gaat gebeuren op het forum. Jullie kunnen nu alvast je vragen stellen in dit topic.

De personen die jullie vragen zullen beantwoorden zijn de nummer 5 op de lijst van Volt, Lars Jongerius en de nummer 15 op de lijst: Jason Halbgewachs.

FOK! Livechat met VOLT
FOK! Livechat met VOLT