Win het Eurovision Song Contest bordspel!

Met dank aan Just Games hebben we een leuke winactie voor Eurovisiefans! Test je Eurovisiekennis, stel je eigen optreden samen en sleep die felbegeerde douze points binnen met het Eurovision Song Contest bordspel!

In mei kunnen we weer genieten van de bijzondere en uiteenlopende acts op het Eurovisie Songfestival. Dit jaar wordt Nederland vertegenwoordigd door zanger Waylon met het nummer Outlaw In 'Em.

Alle Songfestivalfans kunnen vanaf 18 april hun hart ophalen en de strijd met elkaar aangaan in het Eurovision Song Contest bordspel. In dit kennisspel beantwoord je vragen over de muzikale wedstrijd om kaarten te verzamelen waarmee je je eigen optreden samenstelt. Sleep die 12 punten binnen en word de winnaar van het Eurovison Song Contest bordspel!

Het officiële Eurovision Song Contest bordspel is ontwikkeld en wordt uitgegeven door Just Games, in samenwerking met de EBU (European Broadcasting Union).

Update 20:26
Per abuis werd 13 april genoemd als deadline genoemd, dit moet 18 april zijn.

Win het Eurovision Song Contest bordspel!
Win het Eurovision Song Contest bordspel!

WINNEN!
In DIT topic ESF / [WINACTIE] Het Eurovision Song Contest bordspel! kan je je favoriete Eurovisielied ooit laten weten. Daarmee maak je kans op één van de drie te winnen bordspellen.

Deelnemen kan tot en met 18 april, een kleine week na de releasedatum op 13 april van dit bordspel!
Crew is uitgesloten van deelname.