FOK!Kerstprijsvraag gaat weer van start!

Toevoeging: Er zullen ook flashprijsvragen zijn! Deze prijsvragen duiken her en der op en zullen na een korte tijd weer sluiten. Houd dus de site goed in de gaten!

Origineel bericht:

Ook dit jaar is de grote kerstprijsvraag er weer! Je hoeft jezelf dus niet te vervelen tijdens de kerstdagen, want FOK! biedt je voldoende vermaak om de donkere dagen door te komen. Wij gaan vanaf 1 december tot aan de kerst elke dag knallen met vette prijzen!

Deze dozen zijn gevuld met allerlei spullen die een gamer echt blij zullen maken. Van games tot goodies, van t-shirts tot controllers. De cavia's worden tegen meerprijs bijgeleverd.

Graag willen wij Warner Bros, Nintendo, Nacon Gaming, Ubisoft, Turtle Beach, Square Enix, Activision en SEGA bedanken voor de mooie prijzen!

Je begrijpt hopelijk dat we bij een prijsvraag als deze toch regels moeten stellen. We zullen dagelijks honderden deelnemers krijgen, dus we willen alles zo gestroomlijnd mogelijk laten verlopen. De belangrijkste regel is dan ook:

Lees de regels goed door!

Meedoen

  • Om deel te kunnen nemen dien je (gratis!) geregistreerd én ingelogd te zijn.
  • Elke dag zullen de vragen en de opdracht als sitenieuws verschijnen op FOK!games.
  • Alle antwoorden zijn terug te vinden op FOK!games, antwoorden gevonden op een andere site kunnen fout zijn.
  • Elke vraag kan slechts één keer beantwoord worden en kan niet herzien worden, check je antwoord dus voordat je op verstuur drukt! Hier worden GEEN uitzonderingen op gemaakt. Je kunt elke vraag los insturen.
  • De antwoorden op de vragen dienen uiterlijk binnen dezelfde dag ingestuurd te worden.
  • Je kunt maar 1 prijsvraag winnen. 
  • Samenwerken mag niet! We kunnen dit uiteraard tot in beperkte mate controleren, maar bedenk je gewoon dat we het zo leuk en eerlijk mogelijk willen houden voor iedereen. Iedereen mag één keer deelnemen met één username. Daarnaast mag er maar één user per adres meedoen. Bij meerdere deelnames door één persoon volgt algehele uitsluiting voor de prijsvraag. Op het gebruik of verspreiden van antwoorden op (prijsvragen)sites staat uitsluiting van de gehele FOK!kerstprijsvraag. In eerdere jaren zijn er mensen uitgesloten van de prijsvraag hierom.
  • Er wordt niet gecorrespondeerd over antwoorden. Discussies op de site over de vragen zijn prima, maar uitgebreide mailwisselingen over individuele gevallen zijn helaas onmogelijk, net als het aanpassen van reeds ingezonden antwoorden. Bij het nakijken van de vragen wordt eventuele onduidelijkheid in de vraagstelling die in reacties is aangegeven meegenomen.

Uiteraard kun je ook op het forum er verder over discussieren!