Sean Gunn (Guardians of the Galaxy) naar Dutch Comic Con

FOK! mag vandaag de laatste gast aankondigen die naar Dutch Comic Con: Winter Edition 2017 zal komen: Sean Gunn. Samen met Lena Headey, Lotte Verbeek, Jared Gilmore, Kevin McNally, Keegan Connor Tracy, Caroline Ravassa, Tom Hopper en Spencer Wilding, zal hij op 17 en 18 november in de Jaarbeurs Utrecht aanwezig zijn.

Sean is zowel schrijver als acteur en vooral bekend door zijn rol als Kirk Gleason in de serie Gilmore Girls en door zijn personage Kraglin uit de MCU-films Guardians of the Galaxy. Daarnaast gaf hij ook een motion reference voor Rocket Raccoon in zowel de Guardians-films als de komende Avengers: Infinity War-films, die momenteel in productie zijn.

Gunn sluit daarmee de special guest-lijst af voor deze editie. Gasten kunnen met hun favoriete artiest op de foto of een handtekening van ze bemachtigen. Maar dat is niet alles. Er zijn in totaal 4 hallen met diverse activiteiten en bezienswaardigheden. Zo zijn er ruim 170 merchan-dise stands, een experience hal met het hoofdpodium waar de cosplay wedstrijden en de Q&A’s met de artiesten wordt gehouden, de entertainment hal waar o.a. FOX en House of Wax weer voor het nodige vermaak zullen zorgen én is er een gaming hal waar diverse game wedstrijden worden gehouden.

Kaartjes zijn nog steeds hier verkrijgbaar.

Sean Gunn als Kraglin in Guardians of the GalaxySean Gunn als Kraglin in Guardians of the Galaxy