De FOK! Games top 100! (verlengde deadline!)

Het is weer zover! Nog een kleine twee maanden te gaan en dan wordt de FOK! Games top 100 editie 2017 bekend gemaakt! Tot het einde van het jaar kun je jouw games top 5, 10, 20, 25, 50 of 100 (en dat is ook meteen het maximum ) in dit topic posten. Andere aantallen mogen ook, als het écht niet anders kan, zolang je het maximum maar niet overschrijdt! 

De regels zijn vrij simpel: Je mag om het even welke game in je toplijst opnemen, als je maar duidelijk bent om welke game het gaat en op welke console je hem eventueel het liefste speelt. (dit om inzichtelijk te krijgen op welke platforms de meest populaire van het spel gespeeld wordt). Verder moeten aparte delen ook apart vermeld worden. Dus niet: Game X 1+2 aangezien dan alleen deel één meegenomen zal worden in de ranking. 

Veel plezier met games uitzoeken, en post je lijstje op tijd! 

Update
Vergeet niet te stemmen! De deadline om je lijst in te dienen is 10 december  16 dember om 23:59:59 uur. Er stromen zoveel lijstjes binnen dat de deadeline is verlengd!! De uitslag zal circa drie dagen op zich laten wachten, deze kun je verwachten rond 19 december! 

De FOK! Games top 100!
De FOK! Games top 100!