Win premièrekaarten voor Baywatch!

Heb je ook zo'n zin in de zomer? En heimwee naar vroeger, toen de dames en heren in Baywatch nog wekelijks over je beeldscherm renden terwijl ze het strand van Santa Monica veilig hielden? Dan heb je vast zin om Baywatch als één van de eersten in Nederland te zien, en nog op het strand ook!

Baywatch banner

Het belooft een hete zomer te worden met Baywatch. In de nieuwe actie-komedie Baywatch (geïnspireerd op de wereldberoemde tv-serie) wordt de ervaren strandwacht Mitch Buchannon (Dwayne Johnson) gedwongen om samen te werken met de nieuwe rekruut Matt Brody (Zac Efron). Wanneer ze op het spoor komen van een crimineel complot wordt het voortbestaan van hun strand in gevaar gebracht. Samen gaan ze de strijd aan, wat leidt tot hilarische situaties.

Baywatch gaat volgende week woensdag in première op het strand van Scheveningen. Niet in de bioscoop, op het strand! Rond een uur of 9 kun je met je voeten in het zand genieten van andere mensen met hun voeten in het zand, als je althans kaartjes hebt. En die kun je hier winnen!

Het enige wat je hoeft te doen is antwoord te geven op de vraag. Uit de goede inzendingen kiezen we volgende week dinsdag 2 winnaars die beiden een introducé mogen meenemen.

Update

De prijsvraag is afgelopen; de winnaars zijn Soohr en Angel-Joy. Jullie krijgen via e-mail verdere informatie.

Bedankt voor het meedoen!