Win Assassin's Creed Collector's Case met een Apple

Het jaar is nog maar net begonnen, maar we beginnen nu al met een prijsvraag. En niet zo maar een! Vanaf 5 januari draait de Assassin’s Creed-film in de bioscopen en Ubisoft heeft voor die gelegenheid een tof prijzenpakket voor ons apart gelegd.

We mogen een Collector’s Case van Assassin’s Creed The Ezio Collection voor PlayStation 4 weggeven. De winnaar krijgt niet alleen deze uitverkochte versie van het spel, maar ook een Ubicollectible-figurine van de Apple of Eden. Die is ondertussen ook uitverkocht, maar gelukkig vond Ubisoft nog een exemplaar in een hooibaal.

Wil je je deze Collector's Case voor PlayStation 4 en de Apple of Eden winnen, dan moet je wel laten zien dat je een Assassin's Creed-fanaat bent. Plaatjes zeggen meer dan woorden dus maak een foto waaruit blijkt dat jij deze prijs wil winnen. Denk aan bv je bestaande verzameling Assassin's Creed-games en/of -goodies of bv een foto van jezelf in een indrukwekkende Ezio-cosplay terwijl je in een hooibaal springt. De foto mag je in dit forumtopic plaatsen, zodat we ze allemaal bij elkaar hebben staan. Meedoen kan tot en met 9 januari.

Ezio Collection Assassin's Creed-prijsvraag (Foto: Ubisoft)

Apple of Eden Assassin's Creed-prijsvraag (Foto: Ubisoft)

a