Win een echte Blindspot-zelfverdedigingscursus!

In een achtergelaten koffer midden op Times Square, New York ligt een vrouw, naakt en over haar hele lichaam bedekt met tatoeages. Wie ze is en hoe ze daar is gekomen is een raadsel, maar de tatoeage met de naam van FBI agent Kurt Weller op haar rug ontvouwt een labyrint aan geheimen en onthullingen die het lot van de wereld kan veranderen. Blindspot is geschreven door Martin Gero en inmiddels is seizoen twee van de hitserie bezig op de Amerikaanse televisie.

In samenwerking met Warner Home Video mogen we 3x de blu-ray van het eerste seizoen weggeven én als hoofdprijs 2x een zelfverdedigingscursus voor 2 personen!

Deze prijzen worden ook mede mogelijk gemaakt door Zelfverdedigingslessen.nl en Sportschool Chon Gyung. Zelfverdedigingslessen.nl is één van de grootste aanbieders van cursussen, workshops en clinics op het gebied van zelfverdediging en weerbaarheid. De instructeurs vinden hun weg in diverse scholen, bedrijven, winkels, instellingen en ook bij cursussen voor particulieren door geheel Nederland. Bij Sportschool Chon Gyung in Drunen wordt les gegeven in verschillende sporten op het gebied van vechtsport en fitness. Sporten als dames kickboksen, cardio kickboksen, Muay Thai, Hapkido, Taekwondo, Jiu Jitsu, Strength & Conditioning, Yoga en Tai Chi worden hier zeven dagen per week met veel plezier en inzet beoefend.

Geef snel antwoord op de volgende vraag:

Door wie werd Blindspot in Nederland uitgezonden?

- Veronica

- SBS

- RTL 7

Reageer snel hier en maak kans!