Exclusieve FOK!voorpremière voor Blair Witch

De legende van de Blair Witch, uit het bekende The Blair Witch Project, wordt opnieuw bezocht in Blair Witch, de film van Adam Wingard die tot iets meer dan een maand geleden nog gepromoot werd onder de titel The Woods. Klinkt dat nu al interessant? Dan vind je het vast leuk om naar onze FOK!voorpremière te komen!

Blair Witch banner

In Blair Witch trekt een groep studenten naar de bossen van Black Hill in Maryland om de mysterieuze verdwijning van de zus van James te onderzoeken. Zij was één van het drietal uit de eerste film, en velen geloven dat haar verdwijning verband houdt met de legende van de Blair Witch. De groep begint hoopvol aan de zoektocht met de hulp van lokale gidsen, maar zodra de nacht valt in het donkere en onvoorspelbare bos voelt de groep een dreigende aanwezigheid. Langzaam aan beseffen ze dat de legende maar al te echt is en veel onheilspellender dan ze ooit hadden kunnen denken.

FOK! organiseert samen met Independent Films een speciale voorpremière van Blair Witch met slechts beperkte capaciteit. De film verschijnt op 15 september, maar de voorpremière is drie dagen eerder, op maandag 12 september, in Utrecht. Wil je daarbij zijn? Check dan je agenda en als die vrij blijkt te zijn, claim dan meteen je kaartje op de ticketpagina! Je mag er ook twee aanvragen; het is immers veel leuker om samen te griezelen.

Even wat handige info op een rijtje:

De speciale FOK!voorpremière van Blair Witch is op maandag 12 september om 19.30 uur in Wolff Catharijne in Utrecht. De film duurt anderhalf uur en de inloop is vanaf 19.00 uur. De bioscoop ligt in het winkelcentrum Hoog-Catharijne, direct aan het Centraal Station in Utrecht.