Wij zoeken collega's!

wij zoeken collega's

FOK! is op zoek naar nieuwe crew! Wat we voornamelijk zoeken zijn nieuwe columnisten, nieuwsposters, film-, en gamescrew (zowel nieuwsschrijvers als reviewers)! Ook zijn we nog op zoek naar vers bloed in het moderatieteam!

Heb jij af en toe tijd over om nieuws te schrijven? Dan zoeken we jou! Het maakt niet uit of je liever actueel/opmerkelijk/bizar nieuws schrijft, of dat je iets over die ene toffe film of die spannende televisieserie te zeggen hebt. Misschien ben je wel een gamer en wil je graag je mening spuien over de nieuwste games? Of schrijf je liever over muziek of in je dagboek? Bij de reviewers of columnisten kun jij vast je ei kwijt. Kortom, voor elk wat wils.

Heb jij een scherp oog en een goed gevoel voor wat wel en wat net niet meer kan? Vind je het leuk om discussies in goede banen te houden en waar nodig bij te sturen? Dan is de functie Frontpagemoderator wellicht geschikt voor jou! Je toetst reacties aan onze policy, met oog voor context, en helpt zo FOK! voor iedereen leuk te houden.

Durf jij je in de donkere krochten van de crewfora te begeven en ons te komen versterken? Aarzel dan niet en stuur je motivatie voor 20 juli naar frontpage@fok.nl onder vermelding van sollicitatie <functie die je ambieert> en je username. We zien je sollicitatie graag tegemoet! Uiterlijk 30 juli hoor je van ons terug!