Win een van de Total War: Warhammer-games

Total War: Warhammer komt deze week uit en dat mogen wij vieren met een prijsvraag op FOK! Voor mensen die de franchise niet kennen: dit deel uit de strategische pc-reeks speelt zich eens niet af in een daadwerkelijk geleefde tijd in de historie, maar is gebaseerd op de fantasy-wereld van Warhammer. Je leidt je gekozen ras over de plattegrond van de Grand Campaign, en managet je rijk op het gebied van diplomatie, economie en militaire kracht. Je voert het commando over helden uit het Warhammer-universum die je kunt aanpassen met uitgebreide mogelijkheden, waaronder vaardigheden, spreuken en persoonlijke missies. Je maakt vrienden, om ze vervolgens in de rug te steken voor je eigen gewin of nobele doeleinden. Uiteindelijk zoek je het evenwicht tussen overleven en veroveren in je streven om je imperium uit te breiden van de zuidelijke Badlands tot de Northern Wastes. In onderstaande video zie je een uitgebreidere uitleg in beeld en geluid.

Maar er staat "Win" voor deze titel, dus wat is er te winnen? Creative Assembly heeft voor ons nog één, ondertussen uitverkochte, High King Edition achter gehouden als hoofdprijs. Wat moet je doen? Dit keer geen denkvraag, maar een doe-vraag. Teken met bijvoorbeeld Paint een 'Greenskin', een van de rassen uit Warhammer. Dat wil zeggen: een orc of een goblin, beide nogal gekenmerkt met hun groene huid.

Zet je inzending(en) in het forumtopic hier door middel van bijvoorbeeld tinypic of een andere uploadsite. Inzendingen die tot maandag 23 mei om 8 uur binnen dingen mee naar de prijzen. Wij stemmen voor de meest creatieve inzending. Je hebt dus tot en met het weekend, zodat iedereen nog tijd heeft om iets ervan te maken. De winnaar krijgt uiteraard met nickname en tekening bericht op de frontpage. Er wordt contact opgenomen via pm om zijn of haar adres te vragen, zodat we de prijs kunnen opsturen.

Ben je niet zo creatief? Creative Assembly heeft nog vijf digitale Steam-keys te vergeven, zodat je meteen aan de gang kunt in je eigen oorlog in het Warhammer-universum. Voor deze prijs doen we een denk/opzoek-vraag: Hoeveel speelbare facties zijn er bij release, inclusief DLC, in Total War: Warhammer? Het gaat dan om de campaign modus. Meedoen kan tot maandag 23 mei om 8 uur. Je inzending kun je middels deze link insturen.

Total War: Warhammer High King Edition (Foto: Creative Assembly)