Win kaarten voor de Grimsby-fanscreening!

Vanaf volgende week is Sacha Baron Cohen (Borat, Ali G) terug met een nieuwe comedy: Grimsby, over een eenvoudige Engelse voetbalfan uit het vissersdorpje Grimsby. Maar als je de film deze week al wil zien, en Sacha Baron Cohen ook nog eens wil ontmoeten, dan moet je snel mee doen met deze fijne prijsvraag!

Grimsby: Mark Strong en Sacha Baron Cohen
Mark Strong en Sacha Baron Cohen

Nobby (Baron Cohen) heeft alles wat een man uit Grimsby zou kunnen wensen - negen kinderen en de lekkerste vriendin in Noord-Engeland (Rebel Wilson). Er is slechts één ding dat hij mist: zijn kleine broer Sebastian (Mark Strong). Nobby is al 28 jaar op zoek naar hem nadat ze door verschillende families werden geadopteerd. Als Nobby erachter komt waar zijn broer te vinden is, weet hij niet dat Sebastian een spion is bij MI6 én dat hij net een wereldbedreigend complot op het spoor is. Wanneer Sebastian ten onrechte wordt beschuldigd, moet hij plotseling op de vlucht. Hij zal zich erbij neer moeten leggen dat hij de wereld alleen kan redden met de hulp van de grootste idioot ter wereld, zijn broer Nobby.

Universal Pictures organiseert donderdagavond (laat) een speciale fanscreening, in aanwezigheid van Nobby a.k.a. Sacha Baron Cohen zelf, en jij kunt erbij zijn. Je hoeft slechts een eenvoudige vraag te beantwoorden en iemand uit te kiezen om met je mee te gaan.

Even de details: de fanscreening is deze donderdag, 18 februari, in Pathé Arena, Amsterdam. De inloop is om 21.15 en de film duurt iets korter dan anderhalf uur. De prijsvraag is geopend tot woensdagmiddag, 5 uur en de vijf winnaars, die ieder een introducé mogen meenemen, krijgen woensdagavond bericht.

Zin in? De prijsvraag vind je hier!