Vraag een bètakey voor Blade & Soul aan

De MMO Blade & Soul is in Europa en Noord-Amerika beschikbaar is voor pc op 19 januari. Voordat je je in een MMO stort wil je natuurlijk weten of het iets is. Gelukkig organiseert NCSoft West een demo-weekend waar je het spel naar hartelust kunt uitproberen. We hebben flink wat keys ontvangen om jullie mee te laten doen met de closed bèta aankomend weekend.

In de game moeten spelers vechten om de dood van hun gevallen meester te wreken in een klassieke Wuxia verhaallijn. Wuxia, wat letterlijk 'martial held' betekent, is een breed genre binnen de Chinese fictie over de avonturen van martial artists in het aloude China. De free-to-play MMO bevat zeven klassen voor spelers om uit te kiezen, 30 dungeons, een level cap van 45 op je personage en een skill-based 1v1 Arena voor PvP.

De game probeert wat anders dan de gebruikelijke MMO's, met op actie gebaseerde gevechten met ability combos en een flexibele rollen-systeem waardoor healers niet vereist zijn. Het geeft spelers ook bewegingsvrijheid en mogelijkheden in de game-wereld, met personages die over de bergen springen en door de lucht vliegen. Meer informatie kun je hier vinden.

Het volgende closed bèta-weekend voor Blade & Soul start vrijdag 17 december om 19:00 en loopt tot en met maandag 21 december.