Win met Super Mario Maker

Super Mario Maker is uit voor Wii U. De bedoeling is makkelijker gezegd dan gedaan: maak toffe levels en deel ze met de community. Oneindig veel Mario-platformlevels dus, maar vaak met een twist. Wat te denken van een kanon dat Koopa's schiet, of een enorme Bowser die je naar het leven staat.

Natuurlijk zijn gamers al bezig met het creëren en delen van hun eigen levels. FOK! mag in samenwerking met Nintendo drie levels belonen. Met het allertofste level win je een Super Mario Maker-amiibo, waarmee je een speciale paddenstoel in een blok kunt stoppen. Pakt Mario die op dan zal hij een stuk groeien. De nummers twee en drie winnen een Mario-goodiepakket.

Denk jij de tofste, uitdagendste, origineelste of bizarste level te hebben gemaakt? Stuur je level-code voor 1 oktober op via deze link. Het enige waar het level aan moet voldoen is dat er ergens FOK! te lezen is, bijvoorbeeld in de titel, beschrijving, of voor de creatievelingen onder ons, in het level zelf. Let op, je mag maar een inzending doen! Wij gaan met jullie levels aan de slag om te bepalen wie volgens ons wint. Natuurlijk mag je ingestuurde level(s) altijd delen via het topic in het GAM-forum als je anderen wil inspireren of andermans levels wil uitproberen.