Win Batman: Arkham Knight voor PS4 of Xbox One

Warner Bros. Interactive heeft Batman: Arkham Knight uitgebracht. In dit laatste deel van de Arkham-trilogie haalt Scarecrow onder andere Two-Face, The Penguin, Riddler, Harley Quinn en Poison Ivy over om Batman eens en voor altijd neer te halen en Gotham City te claimen. Terwijl zij jacht maken op The Dark Knight, heeft Scarecrow de stad in zijn greep door zijn angstgas die hij her en der geplaatst heeft. En dan is er nog de Arkham Knight, de nieuwe schurk die speciaal door DC Comics bedacht is voor deze game. Gelukkig krijgt Batman hulp van oude bekenden om deze overmacht proberen uit te schakelen.

FOK!games mag drie exemplaren vergeven van Batman: Arkham Knight. Hierbij zit een T-shirt en een flessenopener, want dat vinden wij ook een gadget. Het enige wat je moet doen is antwoord geven op de volgende vraag: wat is de echte naam van de tegenstander in Arkham Knight, Scarecrow? Meedoen kan tot en met 30 juni.

Als je gaat voor de PlayStation 4-versie, vul je antwoord hier in. Wil je graag de Xbox One-versie, dan mag je het hier invullen.

Batman Arkham Knight-packshot (Foto: Warner Bros. Interactive)