Gratis met FOK! naar de bios: Taken 3

Liam Neeson keert deze maand terug naar zijn bekendste actierol van recente jaren: die van CIA-veteraan Bryan Mills. Mills heeft het lastig gehad in de Taken-serie: zijn (ex-)vrouw en dochter werden ontvoerd door Albanese criminelen en hij moest zelf zorgen voor een goede afloop. In Taken 3, de laatste in de serie, wordt voor de verandering eens niemand ontvoerd, maar van een rustig leventje is ook geen sprake.

Taken 3:  Liam Neeson

In Taken 3, dat vanaf 15 januari in IMAX en normale bioscopen te zien is, wordt Mills beschuldigd van een moord die erg dicht bij huis staat. In de vlucht voor de autoriteiten moet hij opnieuw zijn specifieke CIA-vaardigheden inzetten om de echte daders tot gerechtigheid te brengen.

Regisseur Olivier Megaton, ook verantwoordelijk voor de regie van Taken 2, omschrijft de nieuwe wending van deze film als "meer verrassend en totaal anders". Of dat ook echt zo is, kun je zelf als één van de eerste in Nederland gaan zien: we beginnen het jaar met een nieuwe FOK!voorvertoning op 10 januari in Utrecht. We hebben plek voor 430 FOK!kers (of 215 FOK!kers met een introducé).

Heb je hier wel trek in? Dan nog even de details:

De vertoning is op zaterdag 10 januari 2015 om 16.00 uur in Wolff Catharijne in Utrecht. Je kunt je aanmelden (of later weer afmelden) via de ticketpagina, tot 12.00 uur op 10 januari, wanneer de actie sluit.

Tot volgende week!

Update: de bevestigingen worden vandaag na 12.00 uur verzonden. Tot die tijd heb je nog de mogelijkheid om je aan (of af) te melden. Er is nog plek!