FOK! update 1.1.0

Na de introductie van de nieuwe site een dag of tien geleden hebben we niet stilgezeten. Na vier updates (waarvan de vierde te klein om te melden) is er nu de eerste grote update, die zojuist is uitgerold. Versie 1.1.0 heeft deze meegekregen. In deze update zijn een aantal zaken toegevoegd waar al een tijdje om werd gevraagd.

Een van de meest belangrijke is wel dat de link 'actueel' in het menu nu linkt naar een pagina met een overzicht van artikelen en items die in de categorieën horen die in het uitklapmenu ONDER actueel horen. Dat houdt in dat er geen zaken als sportnieuws, gamesnieuws e.d. meer in zitten. Het overzicht lijkt daardoor in veel opzichten op de oude indeling van de oude site.

Als je op je naam klikt (of die van een andere user) in de comments ga je naar diens postgeschiedenis. Naast het usericon staat onder het icoontje om een dm te sturen nu een icoontje om naar het profiel te gaan. Dit profiel is vooralsnog heel basaal, maar zal nog worden uitgebreid.

Je eigen Mijn Actieve Items vind je onder je naam in de menubalk. In een later stadium zal dit nog als tracker in een blok aan de linkerkant worden weergegeven.

De halve regels in de trackers die je in IE en Firefox had zijn opgelost.

De instellingenpagina is terug en vind je in het dropdownmenu onder je naam in de menubalk. Als je de afgelopen dagen de sitebreedte had aangepast moet je dat hier even opnieuw doen. Je kunt hier ook je viewlevel en aantal posts per pagina instellen, of - indien je een abonnement hebt - de ads uitschakelen.

Daarnaast zijn er nog wat kleine bugfixes doorgevoerd. Zo was er een probleem met de QuoteAlerts, die soms 'NULL' gaf en waren er wat kleine weergavedingetjes (inspringende trackers bv) die bij de hoorns zijn gevat.

Al met al een update waarin aan een flink deel van de klachten en wensen is tegemoetgekomen. We zijn er nog niet, maar we blijven hard op weg...