.plan: Siteupdate 1.0.2 - fixes

Vanavond is update 1.0.2 uitgerold. In deze update een aantal belangrijke aanpassingen en fixes. Niet in de laatste plaats zouden nu de Quote Alerts écht naar de juiste post moeten verwijzen, óók als deze zich op pagina zes bevindt.

Er was ook een grote vraag naar smallere comments, dus we hebben besloten deze door te voeren. De comments zijn nu een stukje smaller, maar nog wel over het algemeen iets breder dan de berichten zelf. Dit omdat de comments anders op smallere schermen eenvoudigweg te smal zouden worden. Ook het lettertype is aangepast, evenals die van de items in de middenkolom.

De header is met een pixel of zestig geslonken en dus ook minder prominent aanwezig. Hoewel we deze eigenlijk wellicht willen gebruiken om duidelijk te maken in welke themapagina of categorie je je bevindt, om de site in een bepaalde sfeer te brengen of om als advertentieruimte in te zetten, is besloten de hoogte dus wat in te perken, als tegemoetkoming aan iedereen die zich aan het formaat stoorde.

De tooltips boven de quote- en editknopjes verschijnen nu met een vertraging van een halve seconde, zodat je van een boel geknipper af bent.

Verder is een nutteloze query gevonden die ervoor zorgde dat sommige pagina's er langer over deden om op je scherm te verschijnen dan andere pagina's.

We hopen dat de updates in de smaak vallen. Blijf vooral komen met suggesties. Een groot aantal punten is natuurlijk al gemeld, met als belangrijksten de categorisering van de items, forumtracker (en zaken als de t.net tracker, die ook gewoon terug komt!) en dingen als de smilies bij het reageervenster, een fixed header en de postgeschiedenis.

We hebben de komende tijd nog zat werk liggen, maar we hopen dat duidelijk is dat we daadwerkelijk met een basis zijn begonnen JUIST zodat we jullie eigen ideeën konden implementeren. Samen maken we FOK! namelijk beter dan het ooit geweest is.

Bedankt voor de feedback, zowel de complimenten als de kritieken. Blijf vooral problemen, wensen of loftuitingen doorgeven