FOK!games zoekt versterking!

De leukste gamessite van Nederland zoekt versterking! Elke dag bezoeken duizenden gamers onze site en om al deze bezoekers van verse artikelen te voorzien, hebben we jouw hulp nodig. We zoeken enthousiaste gamers die nieuwsartikelen willen schrijven voor FOK!games en creatievelingen die de artikelen en site willen voorzien van mooi photoshopwerk. Elk crewlid heeft daarnaast de mogelijkheid om mee te werken aan alle specials en andere content.

Redacteuren
Het meest gelezen onderdeel van FOK!games is het nieuws. Dagelijks is er op elk moment van de dag ontzettend veel nieuws in de wereld van videogames. Dit nieuws loopt uiteen van de aankondiging van een nieuwe Killzone of Mario Kart tot een wereldrecordpoging overleven in Don’t Starve en de eeuwig durende strijd tussen bijvoorbeeld Samsung en Apple op het gebied van tablets. Apparaten met een stekker kom je overal tegen en als nieuwsposter zorg jij ervoor dat iedereen dit nieuws op FOK!games kan lezen.

Naast het schrijven van nieuws help je actief mee met andere artikelen op FOK!games. Spui bijvoorbeeld je mening in een blog of haal herinneringen op in een FOK!toen-artikel. Wij zijn vooral op zoek naar nieuwe crewleden met een pc waar de nieuwe PlayStation 4 u tegen zegt en crewleden die geïnteresseerd zijn in de meest uitlopende gadgets. Gamen op een mobiel of tablet wordt steeds volwassener en steeds beter. FOK!games wil verder kijken dan Xbox - PlayStation - Nintendo en daar hebben we jou bij nodig! Uiteraard is dit geen vereiste en houden we van discussies over wat nou beter is: een console, tablet, handheld of pc.

Photoshoppers
Een afbeelding zegt meer dan duizend woorden en dat geldt ook op FOK!games. Als photoshopper zorg je voor de aankleding van artikelen. Tevens zijn er periodieke themaweken, waarbij de hele site een ander uiterlijk krijgt, en wisselen onze headers regelmatig. Hiervoor ben jij mede verantwoordelijk als photoshopper. 

Heb je interesse in één van de twee functies, stuur dan een PM naar FOKgames-eindredactie of mail nar games@fok.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Vermeld in de PM/e-mail de gewenste functie, waarom je die functie wilt en hoeveel tijd je voor FOK!games hebt. Je kunt je aanmelden tot 1 juni, 23:59u.

Samenvattend
Gewenst profiel:
- minimaal zestien jaar oud;
- degelijke kennis van de Nederlandse taal;
- humor;
- minimaal redelijke kennis van de Engelse taal;
- interesse in videogames, gadgets, computers en de hele wereld eromheen;
- genoeg tijd om minimaal zeven nieuwsberichten per week te posten.

Wat bieden we:
- een plekje in de gezelligste crew van FOK!;
- de mogelijkheid om je taalvaardigheid te ontwikkelen;
- toegang tot het crewforum en gezellige crewmeets met veel bier en Fanta!;
- de mogelijkheid om games soms al voor de release te spelen;
- de mogelijkheid om jouw artikelen met een enorm publiek te delen;
- na een proeftijd waarin je jezelf kunt bewijzen, krijg je de mogelijkheid om events te bezoeken en gratis reviewgames te recenseren.