FOK!frontpage zoekt crew! (nieuws/reviews)

De Frontpageredactie van FOK.nl is weer op zoek naar nieuwe crew! Altijd al willen schrijven, modereren of reviewen? Mail dan even naar frontpage@fok.nl! 

Nieuwsposter

Ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws? Zou je het daarnaast ook leuk vinden dit in de krochten van het internet te zoeken, herschrijven en te posten? Dan zijn we op zoek naar jou! Je bent al welkom met een handvol zelfgeschreven berichten per week, maar meer staat altijd vrij en zeker overdags ben je je gewicht in goud waard!

Boekenreviewer

Ben jij die kilometervreter als het om boeken gaat en denk je een á twee boeken per maand te kunnen lezen en reviewen, dan zijn we op zoek naar jou! Het zou ideaal zijn als je over een e-reader beschikt maar we krijgen gelukkig ook nog steeds het echte papier in handen. Dus zorg jij voor de tijd, dan zorgen wij voor de boeken!

enkele voorbeelden:

Titel Uitgever
De levens van Stella Bain - Anita Shreve A.W. Bruna Uitgevers
Joop van Riessen Gijzeling in de Jordaan Uitgeverij de Kring
het broze licht - Tomas Gonzalez Uitgeverij Signatuur


Muziekreviewer

Op het gebied van muziek is het op FOK! lang rustig geweest maar de laatste maanden begint het weer als een trein te lopen. Wekelijks krijgen we allerhande cd's binnen, fysiek en digitaal, en we zijn op zoek naar reviewers daarvoor. Een kleine greep uit dat wat we nu bijvoorbeeld beschikbaar hebben:

Titel Uitgever
Champs - Down like gold Pias Records
hunting the robot - Celebration Moderation Pias Records
Konsforradare - Curse all law DGR Music
Rina Mushonga - The wild, the wilderness DGR Music
Novack - Arrivals V2 Music


Algemeen

Als FOK!ker weet je dat het op FOK! allemaal wat losser mag, zolang de boodschap maar duidelijk is. Denk jij dat het crew zijn op FOK! je wat te bieden heeft? Doe je bijvoorbeeld Film- en Theaterwetenschappen? Studeer je Nederlands of Journalistiek? Of lijkt het je gewoon leuk om zelf nieuws en/of reviews te schrijven? Dan kan je bij FOK! je ei kwijt: een leuke ervaring, behulpzame collega's en de kans om iets leuks te doen met je hobby als nieuwsjunk, boekenwurm of DJ-wannabe. Stuur dan een e-mail naar ons op frontpage@fok.nl.

Laat je CV maar zitten, maar vertel wel de dingen die je van belang acht voor de functie als nieuwsschrijver of reviewer en vergeet vooral je motivatie niet: op welke gebieden kan en wil je helpen en waarom?

Mocht je meer interesse hebben in films,games of sport dan kan je mailen naar film@fok.nl, games@fok.nl of sport@fok.nl