Trimbos en FOK! onderzoeken het uitgaansleven

Het Trimbos Instituut wil in samenwerking met onder andere FOK.nl graag een goed beeld van het uitgaansleven in Nederland schetsen. Daarvoor is de mening van zo veel mogelijk verschillende uitgaanders gewenst. Wij willen dan ook graag jouw mening horen in het Grote Uitgaansonderzoek 2013.

Het Grote Uitgaansonderzoek 2013 wordt uitgevoerd door het Trimbos instituut en gefinancierd door het Ministerie voor Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Met dit onderzoek willen we een beeld schetsen van het uitgaansleven in Nederland. We richten ons specifiek op uitgaanspatronen, middelengebruik en gedrag van jongeren en jongvolwassenen in het uitgaansleven. Met de informatie die op deze manier verzameld wordt, hopen we een goed beeld te krijgen van het uitgaansleven in Nederland. Dit kan dan gebruikt worden als input voor toekomstig beleid.

Je kunt deelnemen via de site van het Grote Uitgaansonderzoek 2013. Onder de deelnemers worden een iPad, een iPad mini en drie hoofdtelefoons van 'Beats by Dr. Dre' verloot.

Logo Trimbos Instituut

Als je deelneemt, krijg je een serie vragen over je uitgaanspatroon, het gebruik van alcohol en andere genotsmiddelen, en je eigen gedrag en dat van anderen tijdens het uitgaan in het afgelopen jaar. Afhankelijk van de antwoorden duurt het invullen van de vragenlijst zo'n 15 tot 20 minuten. Deelname is op geheel vrijwillige basis, deelnemers blijven anoniem en de verzamelde gegevens zijn strikt vertrouwelijk.

Wil je meer weten? Vraag het dan hieronder, op het forum, of PM UVT-moderator Houniet.