De grote kerstprijsvraag - Belangrijke mededeling

Ik wil eerst alle deelnemende FOK!kers bedanken voor hun inzet om alle deze lastige vragen te beantwoorden de afgelopen periode. Daarnaast heb ik drie belangrijke mededelingen voor iedereen die heeft meegedaan aan de kerstprijsvraag.

  • Op de eerste dag was er een opdracht waarbij gebruikers een vraag plus het antwoord op deze vraag konden inzenden. Normaliter maakten we hier gebruik van op de laatste dag. Dit jaar is er helaas wat fout gegaan aan onze kant waardoor dit niet gebeurd is. Om dit te compenseren zal iedereen die een vraag heeft ingediend met antwoord hun vraag 'goedgekeurd' krijgen en daardoor wat extra punten hebben om te besteden tijdens de veiling.
  • Vanwege een onverklaarbare reden krijgen wij alle opdrachten die verzonden zijn van dag vijf (de etenswaren-opdracht) niet door in het mailadres wat in de opdracht stond. Dit probleem ligt achter de schermen maar voor wat extra zekerheid zal deze opdracht nog in te zenden zijn tot aanstaande zaterdag 5 januari 23:59 op het volgende adres: fokgames@gmail.com
    Mensen die hun opdracht al verzonden hadden, verzend deze nogmaals (naar het nieuwe adres) want als dit probleem voor de veiling niet opgelost is kan ik ook geen punten uitdelen. Dezelfde regels zoals bij alle opdrachten blijven gehanteerd.
  • De komende dagen zal ik persoonlijk alle vragen met de hand nakijken zodat antwoorden met spelfouten en dergelijke alsnog goed gerekend gaan worden. Het kan dus zijn dat de komende dagen het punten aantal nog kan stijgen. Na de handmatige check zal ik ook de bonusvragen nakijken en hier punten voor toekennen. Heb dus geduld.

Op dinsdag 8 januari gaat de veiling van start en misschien loop jij wel weg met die grandioze telefoon van Nokia die ze ter beschikking hebben gesteld!