Een maandje zonder gametips

Met pijn in ons hart moeten wij jullie helaas melden dat er deze maand geen vijf gametips komt. Wij hebben besloten om de special om twee redenen een maand over te slaan. Dus niet getreurd, volgende maand zijn ze er gewoon weer.

De eerste en minst belangrijke reden is dat het deze maand redelijk druk is op FOK!games. De GOTY's komen er aan en de kerstprijsvraag is nog in volle vaart bezig. De belangrijkste reden voor het uitstel ligt toch echt bij de gameuitgevers.

Waar wij altijd proberen jullie vijf titels te geven die misschien niet bij iedereen bekend zijn, maar zeker wel de moeite waard zijn er na redelijk wat zoekwerk slechts vier games waarvan de bevestigde releasedatum in januari ligt. Voor de mensen die zich afvragen welke dit zijn: Anarchy Reigns, Ni No Kuni: Wrath of the White Witch, DMC: Devil May Cry en Sniper: Ghost Warrior 2.

Uiteraard hadden wij graag ook in januari een gametipsspecial uitgebracht, maar het is helaas niet anders. Volgende maand zijn ze er weer en gaan we weer vrolijk door met zoeken naar die wat onbekendere titels.