Doe mee met de World of Warplanes-bèta

De pc-game World of Warplanes is een MMO-actiegame in de Gouden Eeuw van de militaire luchtvaart. Na het oorlogsgeweld in World of Tanks gaan spelers de lucht in om oorlog te voeren met vliegtuigen en moet men proberen te heersen over het luchtruim.

In World of Warplanes kunnen spelers een loopbaan van virtueel piloot opstarten in één van de vele typen vliegtuigen uit verschillende belangrijke tijdperken. Zo zijn er tweedekkers uit 1930 maar ook straaljagers uit de Koreaanse Oorlog die geleid hebben tot de moderne luchtmacht zoals we die nu kennen.

De speler beschikt over een breed scala aan vliegtuigen, elk van hen uniek in hun effectiviteit en gedrag. Virtuele piloten krijgen de keuze uit drie gevechtsvliegtuigklassen. Eenmotorige lichte strijders die in staat zijn dogfights met de vijand uit te vechten, zware vechters met hun rechtstreekse aanvallen en grondaanval vliegtuigen, de bedreiging voor gronddoelen.

Elk vliegtuig heeft de beschikking over verschillende soorten munitie, motoren en andere cruciale modules. Hun verschillende combinaties maken het mogelijk de optimale configuratie te kiezen voor de meest effectieve gedrag in de strijd.

FOK!games geeft keys weg voor de gesloten bèta van World of Warplanes. Het enige dat je moet doen is hieronder aangeven dat je een key wil en dan sturen wij jouw zo snel mogelijk een unieke code per PM naar je toe. Meer informatie? Dat is te vinden op de Europese website.