Laatste kans: win een sexy Tekken-figurine

Tekken Tag Tournament 2 is al een tijdje uit in de arcadehallen in Japan, maar vanaf 14 september mogen we gewoon thuis op de bank met een zak chips en drank op tafel gaan knokken tegen de computer, tegen vrienden die je chipszak leeg eten of beter nog, online, zodat je die zak chips voor jezelf hebt. Met meer dan veertig personages heb je heel wat keuze om je te specialiseren, zeker omdat je in tagteams kan werken, waardoor je met twee personages het gevecht aangaat. Er zijn heel wat online en offline modi en de Fight Lab-modus leert je de kneepjes van het fightervak, zodat ook nieuwkomers zich welkom voelen.

We mogen een heuze collectors item weggeven van een Tekkenbabe. Deze, uhm, goedgevormde vrouw knokt haar weg door het toernooi door middel van de Capoeira-stijl: een vechtstijl die vooral opvalt door zijn sierlijkheid, als je niet beter weet lijkt het op dansen. Toegegeven, ik leg mensen ook neer op de dansvloer, maar dat is geen capoeira, dat is klunzigheid. Deze dame is allesbehalve klunzig, ze vecht al mee sinds Tekken 4.

Wil je kans maken op deze figurine? Dan moet je stoppen met kijken naar haar pluspunten en de volgende vraag beantwoorden: Wat is de volledige naam van onderstaande figurine? Je kunt je antwoord tot en met 7 september achterlaten op de volgende pagina .De winnaar krijgt bericht per pm, want natuurlijk hebben we zijn of haar postadres nodig.

Tekken figurineTekken Figurine