Het FOK!dm en quote alert systeem

Op het FOK!forum is het al een tijdje mogelijk andere users een DM (of Direct Message) te sturen. Hiervoor is een speciale knop bij de reacties van users gezet. De melding verschijnt direct bij de andere user op het scherm.

Dat systeem wordt al flinke tijd gebruikt, maar was alleen beschikbaar op het forum. Met ingang van vandaag is dit systeem ook beschikbaar op de Frontpage (het nieuwsgedeelte van FOK.nl), de sportsite, de filmsite, de gamessite en de weblog.

Als een andere user je een berichtje stuurt ontvang je deze dus direct, ongeacht of je nu op de film, games, sport, weblog of forumonderdelen zwerft.  Je kunt ook meteen reageren op het bericht. Je vindt de DM-knop bij elke reactie direct naast de PM knop (het envelopje) in het rijtje waarin ook de quoteknop staat.

Over quoteknop gesproken; als je op een van bovengenoemde subsites wordt gequote door een andere user ontvang je hiervan direct een notificatie met een linkje naar de betreffende post. Zo kun je snel en simpel bijhouden of iemand jouw bericht citeert en kun je sneller reageren in lopende discussies.

Carry on