Win het ultieme Men in Black-prijzenpakket

In Men In Black: Alien Crisis nemen spelers de rol aan van Peter Delacoeur, een MIB-agent in training. Hij is gerekruteerd om buitenaardse wezens die de Aarde willen vernietigen op te sporen en uit te schakelen. Het spel brengt de spannende MIB-actie op de consoles door levels vol actie om aan de buitenaardse aanvallen te ontsnappen. Men In Black: Alien Crisis ondersteunt een split-screen multiplayer voor twee spelers en een 'hot seat' multiplayer voor vier personen.

Men In Black: Alien Crisis komt 22 mei uit voor PlayStation 3 met PlayStation Move-ondersteuning, Xbox 360 en Wii. Voor meer informatie bezoek de officiële website.

FOK! mag in samenwerking met Activision een Men in Black-goodiepakket weggeven. In het pakket zit het spel Men In Black: Alien Crisis voor platform naar keuze. Maar dat is nog niet alles! Daarnaast is het pakket gevuld met:

- twee vrijkaartjes voor de première van Men in Black 3 op dinsdag 22 mei om 19:00 in het Pathé Tuschinksi Theater te Amsterdam
- Predator-zonnebril van Ray-Ban
- Men in Black 3-soundtrack
- Men in Black 1 Blu-ray
- Men in Black 2 Blu-ray
- twee Men in Black-action figures
- Neuralizer

Wil je kans maken op deze prijs, beantwoord dan de volgende vraag op de volgende pagina:
Welke acteur speelt de rol van Andy Warhol in de film?

De winnaar wordt maandag bekendgemaakt. Omdat kaartjes op zo'n korte termijn opsturen net mis kan gaan, wordt de gelukkige en zijn gast op een gastenlijst gezet. Dus zorg ervoor dat je dinsdagavond kan en van te voren weet wie je meeneemt, want we hebben de gegevens van beiden maandag nodig om door te geven! 

Men in Black: Alien Crisis

Men in Black: Alien Crisis

Men in Black: Alien Crisis