Vraag Playmate Mai-Lan het hemd van het lijf

FOK!tv heeft sinds kort een splinternieuwe presentatrice genaamd Mai-Lan die allerlei typische mannenberoepen test. Maar wie is Mai-Lan eigenlijk?

In het kort: Mai-Lan is bij de kenners vooral bekend vanwege haar razende carrière in de wereld van Playboy. Nadat zij via een wedstrijd, die ze op overtuigende wijze won, als Playmate voor het blad mocht poseren ging alles in een razend tempo. Ze werd vrijwel direct uitgenodigd om op The Mansion onder toeziend oog van Hugh Hefner aan een fotoshoot te werken die wereldwijd is gepubliceerd, werd daarna uitgeroepen tot Nederlands Playmate van het Jaar 2008 en is ook een van de prominente gezichten van de diverse feestjes van Playboy en de Playmates.

Om Mai-Lan beter te leren kennen gaan we weer een ouderwets FOK!interview met haar doen waarbij jullie de vragen mogen stellen. Dus stuur je vraag in en wie weet wordt deze wel geselecteerd voor Het grote Mai-Lan interview. En misschien heb je wel een goed idee voor een mannenberoep dat Mai-Lan zou moeten testen.

Zet je vraag hier neer en wie weet wordt hij binnenkort beantwoord. Mai-Lan zit er klaar voor!