Stel je vraag aan Songfestivalorganisator Sietse Bakker

Wij willen wel eens iets meer weten wat er allemaal komt kijken bij het internationaal organiseren van het Eurovisie Songfestival. En wat blijkt? Event Supervisor Eurovision Song Contest is een Nederlander die ook nog eens een fervent FOK! bezoeker is!

Sietse Bakker
De Nederlander Sietse Bakker is Event Supervisor bij de internationale organisatie van het Eurovisie Songfestival. 

Op zijn 16e (!) richtte hij het welbekende ESCtoday.com op. Sinds 2006 is hij werkzaam bij de organisatie van het Eurovisie Songfestival bij de European Broadcasting Union (EBU) in Genève, waar hij wekelijks heen reist vanuit zijn woonplaats Amsterdam. 

Hij begon bij de EBU als project manager internet, in 2008 werd hij gepromoveerd tot manager Communications en PR en sinds 2010 is hij Event Supervisor Eurovision Song Contest.

Sinds 1 januari 2011 is hij tevens supervisor voor de Junior Eurovision Song Contest.

Hij doet dit vanuit zijn eigen bedrijf, Wow!works. Hij werd in 2009 gekozen tot een van de 25 meest succesvolle jonge ondernemers van Nederland. Recentelijk bereikte hij een gedeelde tweede plaats bij de verkiezing van CommunicatieTalent van het Jaar, een prijs vanuit de Nederlandse communicatie-branch. 

In zijn vrije tijd schrijft hij een boek, getiteld How To Live Wow!?, dat in juni wordt uitgegeven door A.W. Bruna en bezoekt hij FOK! dagelijks sinds jaar en dag.

Wat heb jij nou altijd al willen weten?

Dit is je kans om alles te weten te komen over het Eurovisie Songfestival! Plaats in dit topic de vragen die je zou willen stellen. Sietse Bakker zal zeer binnenkort de beste vragen samen met ons selecteren en hier uitgebreid op antwoorden