[Fotowedstrijd] Stuur je vakantiefoto in en win een foto op canvas

FOK!Fotowedstrijd

Nu iedereen weer vol aan de bak is met werk of de studie en iedereen klaar is met het bekijken en bewerken van zijn of haar vakantiefoto's is het hoog tijd deze in te sturen voor onze fotowedstrijd! 

De wedstrijd draagt het thema "vakantieperikelen"

Of je nu een foto hebt gemaakt van koeien tijdens je vakantie in eigen land. Of een mooie zonsondergang over een strand op je zonvakantie. Of een actiefoto met je camera gemonteerd op het stuur van je mountainbike tijdens je actieve vakantie... Het mag allemaal! Kies jouw mooiste foto van deze vakantieperiode en stuur hem in! 

Uiteraard valt er wat mee te winnen! 

 

HerinneringenOpLinnen.nl is de grootste aanbieder van canvasdoeken op het internet. Zij printen je foto op canvas en spannen dit vervolgens op een houten frame. Zo ontstaat er een schitterend en persoonlijk resultaat van je eigen foto op doek!

HerinneringenOpLinnen.nl stelt 3 canvasdoeken ter beschikking voor de FOK!fotowedstrijd.

Wanneer krijg ik een prijs?
De top 3 krijgt een doek of andere prijs. De winnaars worden bepaald door de FOT mods, bijgestaan door twee andere crewleden. Dit kunnen medemoderators zijn maar ook mensen van bv de FP. Deze extra juryleden zijn per wedstrijd verschillend.

 

Weer weten? Kijk in dit topic.

Wil je over de wedstrijd babbelen of misschien even overleggen welke foto je in moet sturen? Klik hier!

Meedoen?
Je kunt je foto inzenden door deze te mailen naar:

fotowedstrijd@fok.nl

Kijk wel even in het bovengenoemde topic om de regels te lezen! 

Inzenden kan tot 26 september 2010 - 22.00 uur!