[Singles actie] win een FOK! (blind) date in the dark

De [Singles] reeks is een van de meest populaire reeksen op het FOK!forum. Om dit te vieren en omdat er op FOK! nog veel meer singles zijn, hebben we een leuke actie bedacht met prachtige prijzen!

In samenwerking met ctaste in Amsterdam mag FOK! 3x een 3-gangendiner aanbieden, inclusief wijnarrangement (ter waarde van 104 Euro!). 

Dit betekent dat we 6 FOK!ers gelukkig kunnen maken met een "date in the dark". Het betreft een zeer bijzonder etentje, want dit gaat in het donker plaatsvinden! Met een hoge populariteit in steden zoals Berlijn, Parijs, Londen, Hollywood en Wenen is nu ook de allereerste "dineren in het donker" - experience geopend in Amsterdam. Genieten van lekker eten en drinken (en elkaar!?), zonder iets te kunnen zien: dat is een ervaring die je avond gegarandeerd in een andere dimensie brengt! 

Dit is natuurlijk heel erg spannend en we willen niet dat de "date in the dark" er eentje is zonder voldoende gespreksstof, vandaar dat FOK! er nog een extraatje bij mag geven. In samenwerking met Reality Bites Publishing mag aan elk uiteindelijk gekozen koppel "Het Boek met alle Gespreksonderwerpen" worden verloot. Jullie bepalen uiteindelijk wie deze boeken krijgt!

Meedoen? Check dan het topic op het FOK!Forum!