FOK!klussers helpen FOK!klussers

Gedurende de maanden juni tot en met augustus heb je de mogelijkheid om hulp te krijgen voor een leuke klus van een aantal FOK!klussers. Bijvoorbeeld het schilderen van een kozijn of deur, het aanleggen van elektra, het leggen van een vloer. Of gewoon voor het betere sloopwerk en breekwerk

Er is echter 1 voorwaarde: Elke hulpdag die je krijgt moet je ook weggeven. Met andere woorden, komen er 2 mensen bij jou helpen, dan verplicht je jezelf tot het helpen bij 2 andere FOK!klussers. Dat hoeft niet perse bij degene te zijn die jou ook heeft geholpen, dat kan ook ergens anders. En als het goed is komen we dan weer netjes uit. Het is natuurlijk ook mogelijk dat je zelf wel aan een klus wilt meewerken; maar zelf geen hulp nodig hebt.

De FOK!klusser -die gastheer/vrouw is- verzorgt het eten en drinken gedurende de klusdag. En het zou natuurlijk helemaal leuk zijn als er na elke klusdag een topic met foto's wordt geopend waarin e.e.a. te lezen is.

Lijkt het je leuk om mee te doen ? Of heb je een klus waar je echt hulp bij kunt gebruiken? Meld je dan in dit topic! Deze animocheck stopt zo rond 15 mei, zodat we tijd hebben om om nog het één en ander te kunnen plannen.