Win kaarten voor Full Speed in Autotron Rosmalen!

Full Speed FP header

Op zaterdag 8 en zondag 9 mei vindt het jaarlijkse evenement Full Speed weer plaats.
Dit evenement staat in het teken van snelle en stijlvolle auto's. Het Autotron in Rosmalen is hier voor de ideale locatie. Een centraal in het land gelegen locatie, dus makkelijk bereikbaar vanuit het hele land!

Full Speed staat bekend om het gevarieerde aanbod van activiteiten op de buitenterreinen, én natuurlijk om het brede aanbod in de Expodome. Maar liefst 7000 vierkante meter gevuld met de beste bedrijven op het gebied van performance, styling, in car entertainment en allerlei andere autogerelateerde zaken. Afgelopen jaar was er in de Expodome plaats voor presentaties van autoclubs uit binnen- en buitenland, en ook de vide was gevuld met auto's.

Voor meer informatie: Kijk hier!

Zin om te gaan? FOK! mag in samenwerking met 402 Events 5x2 kaarten weggeven!

Dit is wat je moet doen:

Hieronder staan 10 foto's van een bepaald merk en type auto. De bedoeling is dat jij gaat raden welke auto er achter die foto schuilt. Weet je het? Mail dan je oplossing naar forumacties@fok.nl ovv Full Speed.


De opgave:



01 -> 02 ->
03 -> 04 ->
05 -> 06 ->
07 -> 08 ->
09 -> 10 ->


Degene die de meeste auto's heeft geraden (dat zullen waarschijnlijk meerdere users zijn, dus telt ook wie het snelste een e-mail heeft gestuurd), maakt kans op die kaarten.

Succes! We zien je oplossing dus graag tegemoet in onze mailbox: forumacties@fok.nl ovv Full Speed.