FOK! Frontpage zoekt moderators!

Om de discussies bij de nieuwsberichten op de frontpage van FOK! netjes en ordelijk te laten verlopen worden de reacties onder de berichten gemodereerd. We kunnen daarbij versterking gebruiken! Lijkt het je wat om mee te helpen? Lees dan vooral verder!

Op de frontpage van FOK! zijn moderators actief die de reacties onder de nieuwsberichten doorlezen en deze op een objectieve wijze modereren. Dat zal niet altijd even makkelijk gaan aangezien sommige discussies hoog op kunnen lopen. Verder staan de moderators de users te woord in het moderatietopic in het Feedback-subforum: dat kan gaan om meldingen van reacties die volgens de users niet door de beugel kunnen, maar ook om complimenten, klachten, suggesties en andere opmerkingen rondom de moderatie op de frontpage.

Daarnaast wordt van fp-moderators verwacht dat ze ook meedenken over andere zaken die FOK! aangaan. Daarom dienen ze regelmatig de crewfora te bezoeken. Daar overleggen ze ook met hun collega-moderators.

Helaas kunnen we je geen geld bieden. Wel bieden we een leuk team van zo'n 250 collega's die samen FOK! draaiende houden. :)

Heb jij interesse? Stuur dan een mailtje met je username, een beschrijving van jezelf, de reden dat je ons team wilt komen versterken en de uren van de dag (en frequentie) dat je denkt te kunnen modereren naar frontpage@fok.nl.