Prijzen te winnen in FOK! F1-manager 2010

In de FOK! Formule 1-manager zijn naast de nobele eer en eeuwige roem natuurlijk ook fantastische prijzen te winnen. Wederom hebben we dit jaar weer een paar mooie prijzen die ons ter beschikking zijn gesteld door Bleekemolens Race Planet, JP Art.nl en MAGIX. Voor de beste zestien deelnemers aan het einde van de rit ligt er wat moois klaar!

Hoofdprijs

De beste manager wint de de Coca-Cola ZERO Race Experience, één dag zelf rijden in spectaculaire automobielen op het circuit van Zandvoort! Hierbij mag je ook een vriend of vriendin meenemen!

Coca-Cola ZERO Race Experience


Nummer 2

De manager die als tweede eindigt krijgt een canvasdoek van Ayrton Senna van maar liefst 100x100 centimeter aangeboden door JP Art.nl.


Prijzen voor nrs 3 t/m 6

De nummers 3 tot en met 6 winnen MAGIX Video deLuxe 16 Plus, het pakket dat ervoor zorgt dat je perfecte video's aflevert en iedereen versteld doet staan.Prijzen voor nrs 7 t/m 9

De nummers 7 tot en met 9 ontvangen een litho van Fernando Alonso, aangeboden door JP Art.nl.

Prijs voor nummer 10

De nummer 10 krijgt een litho van Robert Doornbos, aangeboden door JP Art.nl.

Prijs voor nummer 11

De nummer 11 krijgt een litho van Giancarlo Fisichella, aangeboden door JP Art.nl.

Prijzen voor nrs 12 t/m 21

De nummers 12 tot en met 21 ontvangen ieder 2 kartheats van Bleekemolens Race Planet Indoor Kartbanen!

Bleekemolens karting

Kan jij niet wachten op je prijs? Reserveer dan nu direct een heat, race of Ultimate Experience bij Bleekemolens Race Planet. Daarnaast geven de kartbanen van Race Planet ieder elke maand een Ultimate Experience weg.


FOK! bedankt Bleekemolens Race Planet, JP Art.nl en MAGIX voor deze prachtige prijzen!