FOK!radio: Martijn zoekt mannentips

Voor de mensen die meteen naar FOK!radio willen luisteren: klik hier.

Je bent zelf een man die zich niet zo bezighoudt met brommers, voetbal, stoere kleding en andere mannenzaken. Dan krijg je te horen dat je een kind krijgt, een jongetje. Dan heb je dus toch een probleem. Dat is het profiel van Martijn, al jarenlang een van de presentatoren van FOK!radio. Hij heeft dus jullie hulp nodig. De uitzending van vanavond heeft simpel als thema: 'Help Martijn mee mannelijker te maken'. Een voorzet komt er natuurlijk van Shmoopy (weet alles van kinderen) en Paul (schijnt veel van voetbal te weten). Luisteren dus, vanavond vanaf 20:00 uur. Uiteraard kun je ook meepraten via de chat (irc) of op het FOK!forum .

En natuurlijk zijn we ook op zoek naar jouw tips! Weet jij hoe een brommer werkt, een soldeerbout werkt of iets anders wat mannen moeten weten? Bel ons dan op 030-3200406 of via Skype. Onze skype-naam is actionradiolive.

De columnisten van de FOK!frontpage laten wekelijks hun kunsten horen in FOK!radio. Deze week ook weer. Dus steek de kaarsen maar vast aan en leg het tijgervelletje op z'n plek!!

Meer FOK!radio? Meld je dan aan voor http://fokradio.hyves.nl ! Uiteraard kun je ook zelf de muziek aanvragen.

Meteen luisteren?


FOK!radio is te horen op het internetstation ActionRadio, waar nu al non-stop muziek te horen is. Klik hieronder op het logo van de mediaspeler die je gebruikt om in te schakelen.

Winamp

Winamp / Itunes

Windows
 Media Player
Windows Media Player
AAC
Winamp / AAC

Tegenwoordig kun je ook luisteren als je een PDA/mobiele telefoon hebt met GPRS verbinding. Ga dan naar de speciale PDA-site.

Veel luisterplezier!