FOK!sport is op zoek naar jou!!

FOK!sport is 2010 ingegaan met een compleet nieuwe website waar momenteel nog hard aan wordt gewerkt. Om verder te groeien hebben we jou nodig. Lijkt het je leuk om in een gezellige crew te werken en je steentje bij te dragen aan het groter worden van FOK!sport? Lees dan verder.

Columnisten
De sportwereld is altijd in beweging, zowel positief als negatief. Iedereen heeft er wel een mening over. Ben jij diegene die zijn mening goed kan verwoorden dan zijn we op zoek naar jou. Lijkt het je leuk om zaken uit het voetballen, het wielrennen, de autosport, het schaatsen of uit een andere sport ter sprake te brengen? Als columnist is het de bedoeling dat je jouw mening geeft in een origineel stukje tekst, waarin je redelijk vrij wordt gelaten in de inhoud en structuur. Het enige wat we van je vragen is dat je twee columns per maand schrijft.

Nieuwsposters
Over minder dan een maand gaan de Olympische Spelen in Vancouver van start en daarvoor zijn we op zoek naar nieuwsposters die ons team komen versterken. Ga jij de wedstrijden dag en nacht volgen en lijkt het je leuk om hier voor FOK!sport verslag van te doen? Of vind je het veel leuker om te berichten over het andere sportnieuws uit Vancouver? Reageer dan snel. Vanwege het tijdsverschil zullen de wedstrijden bij ons in de avond en 's nachts te zien zijn.

Daarnaast zijn we altijd op zoek naar nieuwsposters die het leuk vinden om over andere sporten te berichten.

Het betreft een vrijwillige functie, waarvoor we je helaas geen vergoeding kunnen bieden. Als crewlid van FOK!sport zul je echter wel een hoop ervaring opdoen en daarnaast deel uitmaken van een gezellig team.


Lijkt het je wat om deel uit maken van de crew van FOK!sport stuur dan een mailtje naar sport@fok.nl o.v.v. sollicitatie nieuwsposter of columnist. Reageer je op de vacature van columnist, stuur dan een voorbeeld mee van jouw schrijfkunsten.