Ruime meerderheid voor Theo Maassen

Heel Nederland heeft wel een mening over de ruzie tussen Patrica Paay en Theo Maassen: inzet, de zestigjarige blote tieten en doos van Paay in de playboy. Eergisteren zei Maassen in De Wereld Draait Door dat zijn necrofiele vriend de foto's wel kon waarderen.

Een poll op de FP wijst uit dat 64 procent van de 5000 stemmers het opneemt voor Maassen. De rest is voor de seniore MILF. Enkele reacties: Fixxa zegt "Patricia is oud, ziet er niet uit. Alleen jonge mannen lezen die playboy. Ook vond ik Theo niet grof maar terecht wat hij zei." En L3ster: "Theo maakt gewoon grappige opmerkingen, wie wil er nou wel op nationale tv zeggen dat die een 60 jarig wijf lekker vind niemand toch?"

Maar er zijn ook tegengeluiden: "Ik vond het optreden van beide erg zwak. Elke mongool met de mening die Theo verdedigde zou met dergelijke opmerkingen komen, Paaij daarentegen vond het nodig om op eenzelfde niveau terug te katten. Welnu, ik vond wat te zeggen voor het standpunt van Theo, maar hij heeft zijn talent op geen enkele manier gebruikt om zijn mening met flair over te brengen." En Scanman voelt zich bijna persoonlijk aangevallen door Maassen: "Maassen was de mongool en de idiootjes van FOK zullen hem wel weer laten winnen in deze poll. De man is een zielig ventje na die opmerkingen van gisteren."

Meestemmen kan nog altijd. Je kunt ook de column van Driek lezen die beweert dat de tieten van mevrouw Oplopers véél mooier zijn dan die van Patries.