De FOK!userawards zijn er weer!

 

De herfst is vergevorderd, de winter klopt op de deur. Langzaamaan doet verkouden wordend Nederland de kachel stiekem een graadje hoger om de koude kou buiten te houden. Over een paar weken is het alweer 2010 en dat betekent uiteraard maar een ding!


Het is weer tijd voor de FOK!userawards!

En dit jaar gaat het anders dan andere jaren. Dit jaar hebben we een heuse FOK!userawardsite ontwikkeld! Eentje die automatisch lijstjes genereert die je in dit topic kan posten en waar je met zijn allen over kan discussiëren .

Hoe kan je stemmen?
Ga naar de FOK!userawardsite. Je kan zelf kiezen in welke categorieën je jouw stem, mening, idee of suggestie wil geven. Elke categorie heeft haar eigen vragen, en sommige vragen kom je bij meerdere categorieën tegen.

Je kan je invoer zo vaak wijzigen, aanvullen en leeghalen als je wilt tot aan de sluitingsdatum van de FOK!userawards, waar je laatste invoer de definitieve zal zijn. Alles is gelinkt aan je account, dus het systeem onthoudt de data van de laatste invoer, dus ook bij tussentijds wijzigen, aanvullen en leeghalen. Overigens hoef je niet alle vragen in een categorie te beantwoorden. Je kan vragen gewoon leeglaten als je dat wil of niet weet wat je moet kiezen of invullen.

Je kan verder op elk gewenst moment een lijstje van je keuzes in het topic op het forum plaatsen. Zodra je met invoeren begint zie je “bedankt voor je stem, zie hieronder je forumpost” verschijnen. Kopieer en plak je forumpost in het topic, dan komt hij met de juiste opmaak in je post. Wanneer je hierna je invoer wijzigt, verandert ook je forumpost. Je kan dus ook zo vaak je nodig acht je lijstje opnieuw in het topic plaatsen, maar maak er geen c/p-feest van en hou het overzichtelijk .

De spelregels…
Yups, so shit happens, ook de userawards hebben een aantal spelregels!

  • Je mag niet op jezelf stemmen.
  • Let goed op waar je op stemt! Bijvoorbeeld: ‘Beste nieuwkomer 2009’ moet dus een wel een registratiedatum uit 2009 hebben. Beste SA sport moet dus ook SA sport zijn geweest in 2009 .
  • Maak je niet druk om wat anderen van je stem vinden of van jou verwachten, je hoeft voor een ander je keuze niet aan te passen. Het is jouw keuze, so choose wisely .
  • Nomineer niet steeds dezelfde user voor alle vragen of categorieën, op deze manier verpest je de stemming en dus tellen wij deze lijstjes niet mee.

    Tot wanneer kan je stemmen
    Je kan tot uiterlijk 31 december 23:59 je stem uitbrengen. Daarna sluit de site en kan je jouw invoer niet meer wijzigen.

    1 januari 2010 zal, afhankelijk van hoe snel we onze roes hebben uitgeslapen en de katerkoppijn weggezakt is, de uitslag posten. De antwoorden op de open vragen komen een week later, je begrijpt dat we die handmatig zullen nalopen en dat dat even tijd nodig heeft .