[Winactie] Nightlife Circus



Nu de dagen korter en korter worden, gaan we de tijd van de gezelligheid en feestagen weer in! Het begint overmorgen natuurlijk met Halloween en eindigt op 1 januari met oud en nieuw. De kerstdagen en Sinterklaas zijn natuurlijk het hoogtepunt van de feestdagen! We kunnen dit natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Daarom deze speciale winactie; het Nightlife Circus!
 

Met oud en nieuw halen we alle toeters en bellen weer uit de kast voorde tweede editie van het Nightlife Circus! Op oudejaarsavond nemen we in de Central Studios in Utrecht op uitbundige wijze afscheid van 2009, om het magische jaar 2010 in te luiden.

Dit doen we met een uitgebreid programma vol feestelijkheid! Deze speciale circusvoorstelling zit vol met de beste artiesten, acrobaten, jongleurs, steltlopers, DJ’s en natuurlijk alle andere feestneuzen. Wat het Nightlife Circus speciaal maakt is het thema van de show. De avond staat helemaal in het teken van circus, freakshow, bizarré, carnivale en burlesque. Naast het thema is dat natuurlijk ook de dresscode voor het publiek!

In samenwerking met het Nightlife Circus mogen we 5 x 2 kaarten weggeven voor deze speciale show op oudejaarsavond! Je maakt kans op kaarten door mee te doen aan deze winactie. Kijk hier hoe je mee kan doen aan deze speciale winactie!

 

Submitter:  Bron: FOK!